MENU

Ga mee met de Bergans Freeride Experience 2019

Van 24 t/m 27 januari organiseert Bergans of Norway de derde editie van de Bergans Freeride Experience in het Kleinwalsertal, te Oostenrijk. Een lang weekend in de sneeuw waarbij het draait om freeriden.

Een lang weekend in de sneeuw waarbij het draait om freeriden Dat is de Bergans Freeride Experience. Van 24 t/m 27 januari organiseert Bergans of Norway alweer de derde editie in het Kleinwalsertal, te Oostenrijk. Tijdens dit weekend zorgen lokale gidsen van Bergschule Kleinwalsertal ervoor dat jij een volledige Freeride Experience meemaakt. Zo zal je stukken gaan hiken (naar boven lopen met je ski’s/board op je rugzak), toerskiën of splitboarden en misschien wel een stukje mountaineering. En dit alles met één doel; poeder scoren! Het mooie van freeriden is dat je de drukke pistes achter je kunt laten en op zoek kunt gaan naar onverspoorde poedervelden te midden van de prachtige natuur. Het gevoel van poeder rijden is iets magisch en is een ervaring om nooit meer te vergeten. Afhankelijk van je niveau en de omstandigheden zal je misschien wel je allereerste poederbocht draaien, je eerste cliffs gaan springen of abseilen. Ons doel is om jou de ultieme Freeride Experience mee te geven!

Ervaring niet vereist

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt in het freeriden of nog nooit buiten de pistes bent geweest. We maken groepen van diverse niveaus, zowel skiërs als snowboarders zijn welkom. Heb je geen eigen freeride materiaal dan kan je de beste freeride gear van Salomon en Atomic voor een klein bedrag huren.  

Verblijf

Tijdens dit weekend verblijven we in de KWT Lodge in Baad. Deze moderne lodge beschikt over 2-persoonskamers, een sauna en een loungeruimte waar je kunt genieten na een actieve dag bij de houtkachel onder het genot van een drankje. Naast het freeriden zullen er meerdere freeride gerelateerde workshops gegeven worden, is er tijd voor after-freeride drinks bij de lodge en is het in de avond genieten van lokale gerechten en mooie poeder verhalen.

Ben jij klaar voor een gezellig weekend met andere poederfanaten? Schrijf je dan in voor de Bergans Freeride Experience en beleef het ultieme freeride weekend! Er is echter beperkt plek, dus wacht niet te lang! Deelnemen aan de Bergans Freeride Experience kost €620,-.

Voor meer informatie over dit weekend, check Bergans Freeride Experience.