BEKLIM MET JELLE STALEMAN DE 7 SUMMITS!

In samenwerking met Mountain Network gidst Jelle in 2019 persoonlijk 3 van de 7 summits.

Voor alle expedities hebben we een uitgebreid voorbereidingstraject uitgestippeld zodat je je teamgenoten goed leert kennen en alle benodigde skills leert die nodig zijn voor de expeditie. Met een voorbereidingsdag in Nederland én/of een voorbereidingsweek in de Alpen ga je optimaal voorbereid op pad.

We kiezen ervoor om op pad te gaan met een volledig Nederlands team.

Voor wie?
Het beklimmen van de 7 summits is mogelijk voor iedereen met een goede conditie en een flinke portie doorzettingsvermogen. Uiteraard heb je wel de nodige ervaring met het lopen op stijgijzers en een aantal beklimmingen in de Alpen nodig. Heb je bijvoorbeeld de Mont Blanc al eens beklommen? Dan zou de volgende stap de Elbrus kunnen zijn. Daarna ligt de weg naar de ‘grotere’ expedities open en zou je achtereenvolgens naar de Aconcagua en de Denali kunnen!Elbrus (5642 meter)
De Elbrus is de hoogste berg van Europa. De ‘normaalroute’ loopt via de Zuidkant en is via liften vrij makkelijk te beklimmen. Vanwege de grote drukte en de vervuiling kiezen wij voor de rustige Noordkant van de berg. Daar krijg je het echte expeditie gevoel!

Informatieavond: 6 november 2018

Voorbereidingsdag: April 2019

Data: Data: 19 t/m 29 juli 2019

Prijs: € 2225,-

Meer informatieAconcagua (6962m)
De Aconcagua is buiten Azië om de hoogste berg ter wereld, de hoogste van Zuid-Amerika én het Zuidelijk halfrond. Ook hier kiezen we niet voor de ‘normaalroute’. We beklimmen de berg via de Polish Glacier en dalen af via de normaalroute. Daarmee overschrijden we de berg en ontdek je dus iedere dag weer nieuw terrein. De afgelopen 6 jaar hebben alle Mountain Network teams de top gehaald!

Informatieavond: 11 september 2019

Voorbereidingsdag: 10 november 2019

Data: 4 t/m 23 februari 2019

Prijs: € 3995,-

Meer informatie


Foto: Wilco Dekker

Denali (Mc Kinley)(6194m)
De Denali is de hoogste berg van Noord-Amerika. Hij staat ook wel bekend als de koudste berg op aarde. Op deze berg krijg je het echte expeditie gevoel. Met sledes en rugzakken bevoorraad je samen met de gidsen (en Jelle!) de kampen en overnacht je in tenten in de sneeuw.

Informatieavond: 28 augustus 2019

Voorbereidingsdagen: 11 november en 8 december 2018

Voorbereidingsweek Alpen: 4 t/m 9 maart 2019

Data: 30 mei t/m 23 juni 2019

Prijs: € 8995,- (richtprijs)

Meer informatie


Foto: Ruben Dario

Ben je benieuwd wie Jelle is? Kijk dan op https://jellestaleman.nl/over-ons/
Heb je interesse of vragen? Stuur dan een mailtje naar travel@mountain-network.nl

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?